Image and video hosting by TinyPic

.:Navigation:.

01.Home
The News
02. Interact
The books
03.Languages
Translate the Page
04.Tokio Hotel
All about the Band
05.Officiall Links
Pages of the Band and FCs
06.Fan Fictions
From the Fans
07.In & Out
Log in!

 
.:The Elite:.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

 
.:My Family:.

Enta & RockyBeke&MikeBekeBridgi

 
.:Vote:.
 
Számláló
Indulás: 2008-03-28
 

.:Siteinfo:.

Webmiss: Brigitta_v
Contacts: Site Tumblr Mail
Design: Brigitta_v
Version: Dreadlocks /v.17/
Translations by:
Brigitta_v
BTK APP-screens: BKT Q&A

This is just a fansite about the German band, about the Tokio Hotel. The webmiss hasn't got any contact with the band or the managements. 

 
.:NOW I\'M GONNA MAKE SOME NOISE:.

seitenblicke - 20 kérdés Bill Kaulitzhoz

01. Hogy van?
Szuperül!
02. Eddigi legnagyobb alkotása?

Az új albumunk a "Humanoid".
03. A legközelebbi találkozója?

Egy TV show Párizsban.
04. A legkeményebb munka, amit pénzért tett meg?

Szórólapokat osztogatni az embereknek, de senkinek sem kellettek.
05. Egy csoda, ami az életével történt?
Hogy a szülővárosunkban, Lipcsében felfedeztek minket.
06. Kedvenc színe?
Fekete és fehér- mégha ezek nem is színek.
07. A kedvenc popdala?
Az 'In for the Kill' a La Roux-tól.
08. A kedvenc műalkotása a földön?
Az 'Automatisch' kislemezünk borítója.
09. A legszebb dolog a földön, amit pénzért lehet venni?
Belépőjegy a szabadidőparkba.
10. Egy dolog a szerelmen kívül, ami nem lehet pénzért megvenni?
Egy család.
11. Ki a legokosabb fej a földön?
A testvérem Tom.
12. Mi új és rossz?

Illegális letöltések.
13. Mi új és jó?

Az internetes oldalunk a www.tokiohotel.com
14. A drogja?

A zene
15. A szenvedélye?

Bőrdzsekiket gyűjtök.
16. Miből csinál túl keveset?

Alvás.
17. Erőssége?

Kevés alvásból sok energiát nyerek.
18. Egy gyengeség, amit meg kell önnek bocsátani?

Hogy túl sokat mesélek.
19. Egy bölcs mondat, ami nem öntől származik?

Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk.
20. Mi szeretne még tanunli?

Zongorázni.

FORDÍTOTTA:RESETH

Aftonbladet - 2010. 01. 02.

'Földönkívülinek éreztük magunkat'
A Tokio Hotel a kiközösítésről az iskolásévekben.
Az iskolában
terrorizálták őket - ma szupersztárok. A Tokio Hotel német pop banda névleges vezetője beszél a kiközösítésekről.
 - Néha igazán nehéz volt,mondja a 20 éves Bill Kaulitz.  A német popbanda rajongói lelkesek. Nagyon lelkesek. Mikor a Tokio Hotel a múlt évben törölte a koncertjét Svédországban,  mert az énekesnek Bill Kaulitz sebészeti beavatkozáson esett át, ciszta volt a hangszálain, a rajongók ünnepi lakomát rendeztek.
De a fanok közötti hangulat nem mindig jó. Egy svéd Tokio Hotel oldalon terrorizálták őket.
- Legyetek kedvesek egymással, mondja az énekes Bill Kaulitz.

Hasonló stílus

A vezető alakok és az ikrek Bill és Tom Kaulitz (20) tapasztolatokat szereztek a terrorizálásokról. Amikor iskolába mentek megtapasztalták a kiközösítést.
- Tom és én teljesen különbözően nézünk ki. Akkoriban hasonló stílusunk volt, nem mint ma, például a hajunk és így tovább. Nem úgy néztünk ki, mint mások és néha nagyon nehéz volt az iskolában. De úgy gondolom ez az élet egy része, néha ez  már csak ilyen, mondja Bill Kaulitz.

Kevés közeli barát

Az énekes azt mondja ő és az ikertestvére mindig összejártak és kevés közeli barátjuk volt.
Az agyafúrt megjegyzések és a különböző tizenévesbeli értelmezések hozzájárultak a Humanoid albumhoz.
-Az emberek úgy néztek ránk, mintha földönkívüliek lennénk és így is éreztük magunkat, mondja Bill Kaulitz. A testvérek hisznek benne, hogy minden ember megtapasztalja milyen érzés kívűlállónak lenni és ez egy része a felnőtté válásnak.

Rosszban az inetrnettel

Úgy gondolom, az a közös, hogy az emberek cseles dolgokat mondanak egymásnak az interneten. Ez a rossz az internetben, mondja Tom Kaulitz.

FORDÍTOTTA:RESETH

Blue Jean - Pop up - Törökország

"Amikor először láttam Adam Lambertet, azt mondtam: "Csatlakoznod kellene a Tokio Hoteles fiúkhoz." Mert az arca, a sminkje és az öltözködési stílusa épp ugyan olyan mint az övék. Szerintem a zenéje is a Tokio Hotellel tudott megszilárdulni. Egyetértek azzal, hogy a Tokio Hotel zenei stílusa egy kicsit keményebb, de csak a zenei stílus a különbség. És szerintem csak azért, mert Adam Lambert az egész világ bálványa lett nem csak Amerikáé. Mert az ő és a Tokio Hotel fajta stílus trendi."
FORDÍTOTTA:RESETH

Két újabb színes kép a HUMANOID DVD 3D Galériából

All Star - Oroszország - 2010/01 - fordítás


Tokio Hotel, te és a számmisztika

Sok ember hisz a számmisztikában. Elhatároztuk hogy dekódoljuk a TH fiúk nevének kódjait. Ez a kód talán az egyik legfontosabb szempont, a számok hatással vannak ránk. Hogy megkapjuk a kódot be kell helyetesíteni a betűket a megfelelő számokkal, majd összeadni őket, míg 1 és 9 közé eső számot nem kapunk. Mivel a fiúk neve eredetileg latinul van írva mi is latinul számítjuk ki a kódokat. Adunk hozzá idézeteket is a srácoktól.

A teljesért katt!

Rock in Rio 2010

Kétségkívül a legkeresettebb banda a Rock in Rio 2010-nél a Tokio Hotel, már mondtuk itt a blogon, hogy óriási lehetőség, hogy a Tokio Hotel jelen legyen a Rock in Rio következő műsorában.

Miután kiadtuk a felhívást a blogban a Rock in Rio-ra, hogy a látogatók választhatnak 5 kívánságot, úgy értem, 5 zenekart, akiket a 2010-es Rock in Rio-n szeretnétek látni Lisszabonban, egyértelműen megerősítettétek  a lehetőséget, hogy sok rajongó kívánsága a világ legnagyobb zenei és szórakoztató rendezvényén a Tokio Hotel fellépését látni és a Rock in Rio 2010 szervezője megígéri, hogy megpróbálja elérni, hogy a kívánság valóra váljon.

Még nincs semmi megerősítve, de de sok lehetősége van arra, hogy a Tokio Hotelt a 2010-es Rock in Rion-n lásd.
FORDÍTOTTA:RESETH

Source

VOTE HERE


Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints